Så packar du inför din resa till Singapore

80.248.231.213 Sites > lifeinsingapore.se > Singapores ekonomi idag > Så packar du inför din resa till Singapore

När du ska packa inför din resa till Singapore är det viktigt att tänka på vad du kommer att behöva under din vistelse, hur länge du ska vara där och vad du vill ha ut av din resa.

Viktiga saker att packa

Vid packning inför en resa är det alltid viktigt att ta med sådant du kommer behöva och sådant som du kan komma att behöva. För att alltid vara förberedd bör du alltid ha med ett litet kit med mediciner, plåster och kanske rent av en liten första hjälpen-necessär. De viktigaste medicinerna du bör ta med är magsjuketabletter ifall du äter något din mage inte är van vid, nässpray mot förkylning, Allegra mot eventuella allergier och smärtstillande ifall du skulle råka bli sjuk eller få ont någonstans. Andra viktiga saker du inte för glömma är passet, mobil, kontanter, plånbok med kontokort och resepapper för alla förbokade flyg, boenden och aktiviteter.

Vilka kläder du ska packa

När du åker till Singapore är det viktigt att komma ihåg att du åker till ett tropiskt land med varma temperaturer och mycket nederbörd. Du bör därför se till att du har tunna och lätta kläder men samtidigt något att ta på över, som en tunn regnjacka, om du skulle hamna i ett regnoväder. Ett annat bra alternativ är att packa ner en tunn regnponcho som skydd mot regnet eller ett litet paraply som kan få plats i en handväska.

Det är vanligt att överpacka när man ska ut och resa. Men försök tänka på att endast packa ner kläder som du vet att du kommer få användning för och glöm inte bort att man kan återanvända vissa kläder flera gånger. De viktigaste accessoarerna är dock en solhatt och solglasögon för att undvika solens starka strålar. Men glöm inte heller att packa ner din kamera så att du kan föreviga din resa och minnas den i framtiden.