Att se och göra i spännande Singapore!

80.248.231.213 Sites > lifeinsingapore.se > Singapores ekonomi idag > Att se och göra i spännande Singapore!

Republiken Singapore är Sydostasiens minsta land men ett rikt land med ett ledande finanscentrum och en välutvecklad industri. Singapore har många spännande och exotiska platser som är värda att besöka, samt roliga aktiviteter.

 

Sevärdheter och restauranger i Singapore

Singapore är en modern metropol med pulserande stadsliv och stort utbud av restauranger och sevärdheter! Vill man få bra tips på sevärdheter och platser som är måsten i Singapore finns det massor att välja på. I Gardens by the Bay som ligger vid Tunnelbanestation CE1, möts man av en futuristisk park likt tagen ur en science fiction-film, med två upplysta, jättelika och kupolformade nedkylda växthus, samt enorma strukturer som påminner om stora, upplysta fantasyträd. De två växthusen har antingen torrt eller tropiska klimat med inomhusberg och forsande vattenfall. Ska man äta gott, kan man besöka Maxwell Road Hawker Centre som finns i så gott som alla kvarter med grillat, inhemsk mat eller till exempel malaysiska rätter. Att öppna företag i Singapore kan kosta en hel del, men vill man till exempel öppna ett i Sverige, kan man behöva ta ett fördelaktigt företagslån med bra ränta och god support som leasing eller checkhantering. Andra häftiga platser att besöka är bland annat Marina Bay Sands, nöjesdistriktet Clarke Quay, Singapore Zoo eller Singapores skyline, ett enormt hjul med sittplatser 165 meter upp i luften! Det finns en mängd andra unika platser att se och uppleva och väl värda ett besök.

Unika fakta om Singapore

Singapore har ett välutvecklat samhälle och bra infrastruktur. En intressant fakta är att Singapore har många mattetalanger och Sverige skulle kunna använda sig av Singapores sätt att lära ut som ett föredöme och inspiration. Singapore är även världskänt för sina arkitektoniska underverk som med sina unika strukturer inte går att beskåda i någon annan del av världen. I Singapore bor det kineser, malajer och indier och man möts ofta med artig och trevlig gästvänlighet.